Totally in Shape blijft ook deze winter bootcamp training geven in de buitenlucht. Maak gratis kennis met bootcamp training bij Totally in Shape, op woensdag 1 november, vrijdag 3 november en maandag 6 november om 17:00u.

Bootcamp
Een trainingsvorm die oorspronkelijk bedoeld is voor militairen. Amerikaanse soldaten die klaar gestoomd worden voor de strijd, ondergaan een week lang extreme uitdagingen om fysiek en mentaal sterker te worden. Om deze trainingsvorm voor iedereen toegankelijk te maken heeft Totally in Shape 3 soorten bootcamps ontwikkeld:

Bootcamp Walk & Run:
Vooral bedoeld voor iedereen die net begint met bootcamp. Het is een combinatie van stevig wandelen, joggen en lichte basis oefeningen.

Bootcamp Run & Excercises:
Voor iedereen die meer ervaring heeft met bootcamp. In deze groepsles rennen wij ca 3-5 km en doen wij oefeningen met lichaamseigengewicht en obstakels die wij onderweg tegenkomen. Een combinatie van kracht, conditie en een hoop plezier!

Bootcamp Totally in Shape:
Bijna hetzelfde als Run & Excercises, maar de laatste 20 minuten eindigen we in de bootcamp tuin van Totally in Shape en doen daar oefeningen met o.a. battling rope, banden, kettlebels, sledge hammer etc.

Vanaf November 2017:
Maandag  17:00u – 18:00u Bootcamp Totally in Shape
Woensdag 17:00u – 18:00u Bootcamp Walk & Run
Vrijdag     17:00u –18:00u Bootcamp Run & Excercises

Wat als het bevalt?
Als het je bevalt dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Maand abonnement1 x per week bootcamp € 20,- en 2 x per week bootcamp € 25,-
Losse les € 6,-
10 strippenkaart € 55,- (4 maanden geldig)

Amelia Katerla:
De bootcamp training wordt gegeven door Amelia. Zij is groepsles instructeur, bootcamp- en personal trainer. Daarnaast is Amelia Pools hockey international. Momenteel speelt ze in de hoofdklasse bij GHHC.

Voor meer informatie neem contact met ons op, of bel naar 050-8505999