Image Alt

Coach voor ondernemers!

Wees de ondernemer die je wilt zijn!

Je bent ondernemer met een reden. Niet alleen omdat het jou in je levensonderhoud voorziet of misschien ook wel. Maar er zit iets meer achter, het zit dieper in jou. Het zit zelfs zo diep dat je er misschien niet eens bij kunt.

Inderdaad, misschien zit het wel in je genen. Misschien is het wel jouw passie. Dat wat jou elke dag doet opstaan. Het trekt jou overeind. Zet jou in beweging. Geeft jou voldoening. Maar nu, op dit moment wil het niet meer zo lukken. Je hebt geen energie meer.

Het gaat niet meer vanzelf. Je bent geblokkeerd. Je raakt gefrustreerd. Je zit niet meer in die flow. Je vraagt je af hoe nu verder? Wil jij die flow weer voelen? Lekker in je vel zitten, energiek en creatief.

Volledig weer passie en plezier ervaren? Laat mij je helpen. Als jij hieronder op de rode balk klikt, dan spreken wij geheel vrijblijvend een (online-) koffie/thee momentje af.

Over mijzelf

Ik ben al meer dan 20 jaar bezig met gedragsverandering van de mens. Met name persoonlijke ontwikkeling en leefstijl. De laatste 13 jaar als zzp’er. Sinds 2008 ben ik eigenaar van Personal Training Center Totally in Shape. Als personal trainer en mental coach ondersteun ik mijn leden in het bereiken van hun doelstellingen. Dit doe ik door onder andere fysieke- en mentale training, voeding en lifestyle coaching.
Je kunt mij gerust scharen onder de groep ondernemers die zijn passie, intuïtie en droom volgt. Om dit te kunnen doen heb ik in 2019 een locatie gehuurd, waar ik naast fysieke en mentale coaching ook mijn muzikale talenten kwijt kan, evenals mijn passie voor het organiseren van evenementen (feesten). Sinds 2015 doe ik het samen met mijn zoon Rowin.

Stefan en Rowin

Practice what you preach

Ik weet wat jij doormaakt in deze coronatijd, ik voel het nog steeds aan den lijve. Ik ken de klappen van de zweep. Ook ik heb even in een dip gezeten. Maar als mental coach, stress counselor, mindfulness trainer, master-practitioner NLP, heb ik mezelf bij kop en kont gepakt en ben naar oplossingen gaan zoeken.

Natuurlijk kan ik de problemen niet voor jou oplossen, nee de overheid kan ik niet controleren. Wat ik wel kan is jou leren hoe om te gaan met de situatie. Ik zorg ervoor dat je weer energie krijgt, dat je weer gemotiveerd raakt om uit de negatieve spiraal van denken te komen. Een negatief mindset blokkeert je creatief denken. En dat kost jou heel veel kracht, je wordt er moe van, het put je uit.

Ik help jou aan een positieve mindset waardoor je weer energie en de kracht krijgt om in oplossingen te denken. Je krijgt er weer zin in. Je gaat er tegenaan. Ik kan jou helpen om fysiek en mentaal sterker te worden zodat jij weer meer energie krijgt om die ondernemer te zijn die je eigenlijk echt bent. Zodat jij optimaal kunt genieten van jouw leven!