Image Alt

De ontmoeting

 

Zondagmiddag 18 juli vond onze eerste bijeenkomst ‘De Ontmoeting’ plaats waar wij een dialoog hielden over Passie & Persoonlijke Ontwikkeling.

We hadden die middag een gastspreker die vertelde hoe zij zich de laatste jaren ontwikkeld had, welke horden zij heeft moeten nemen om haar doelen te bereiken en hoe haar leven hierdoor totaal veranderde.

De reacties op deze eerste bijeenkomst waren zeer positief en we gaan hier een vervolg aan geven. Op zondag 12 september staat de volgende ‘Ontmoeting’ gepland. Zo hebben wij weer een interessante spreker uitgenodigd die het gaat hebben over de grote verandering in zijn leven. Hoe hij van een keiharde zakenman, een heel ander mens is geworden.

Na de bijeenkomst is er tijd om gezellig na te praten, oude bekenden of nieuwe mensen te ‘Ontmoeten’ en natuurlijk om wat te eten en te drinken.

Met deze bijeenkomsten willen wij onze ervaringen delen en anderen inspireren. Stefan is o.a. mental coach, mindfulness trainer, stress counselor en heeft een eigen sportschool en Chris geeft trainingen op het gebied van personal branding en persoonlijke effectiviteit.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!
Wil jij erbij zijn, mail dan naar: deontmoeting2021@gmail.com