Fit in 30 minuten

E-Gym

Waarom E-Gym?

Sindskort hebben wij E-GYM in ons totaalpakket. Dat betekent maar liefst 8 volautomatische apparaten. Het team van Totally in Shape is normaliter niet zo’n voorstander van trainingsapparaten. Echter, deze machines zijn niet te vergelijken met de ‘normale’ fitness apparaten. De mogelijkheden bij deze intelligente krachttoestellen zijn echt bijzonder innovatief en waardevol tijdens jouw personal trainingssessies.

Hoe werkt dat dan?

Aan de hand van 8 verschillende programma’s en ondersteunt door een speciaal ontwikkelde app waarin jij jouw persoonlijke prestaties en vorderingen nauwgezet kunt volgen.

E-GYM is een zogenoemde; volautomatische circuittraining. Een specifiek trainingsconcept dat trainen efficiënter, effectiever én bovenal leuker maakt! In korte tijd (2x per week 30 minuten) kun je een optimale training ervaren als een complete workout.

 

Meetbare resultaten?

Jazeker, de eerste resultaten zijn onderhand bekend. In combinatie met een voedingsschema op maat en E-GYM, mevrouw G.R. (63) binnen 3 weken 4 kg afgevallen. Meneer F.D. (52) is in 2 weken 3 kg kwijtgeraakt. Dat wil toch iedereen op zo’n verfrissende manier?

 

Waar wacht je nog op?

Nieuwsgierig of de E-GYM voor jou werkt? Bel of mail ons dan even als je meer informatie wilt hebben over E-Gym. Een gratis proeftraining is zo geboekt. Je kan uiteraard ook gewoon naar binnenlopen bij Totally in Shape en wij helpen je graag op weg.