TEAMWORK

E-GYM

Small groups

Naast personal training kun je ook groepslessen bij Totally in Shape volgen. Het is erg gezellig om in groepsverband mee te doen aan onze lessen. Je moedigt elkaar aan, zweept elkaar op en vaak valt er ook veel te lachen! Onder begeleiding van Totally in Shape’s instructeurs, kun je verschillende lessen en trainingen volgen.

 

Aankomende evenementen

Aerobics

Wil jij op een gezellige en effectieve manier werken aan je conditie en het verstevigen van je spieren? Dan ben je bij Totally in Shape aan het juiste adres! De lessen zijn zowel een individuele- als groepsbezigheid. Als team leren jullie samen dansen. Ook leer je individueel je eigen grenzen te verleggen, om steeds beter te worden. Greetje Sprado verzorgt de aerobicslessen bij Totally in Shape.

Hoe ziet een aerobicsles er uit?

We beginnen altijd met een warming up om warm te worden. Aerobic-les, basisniveau: een compleet programma met een 30 minuten durende low impact work-out (dus zonder springen) én 15 minuten spierverstevigende oefeningen voor buik, benen/billen, armen en/of rug. Elke week een andere les op andere muziek maar altijd met hetzelfde doel: conditie en spiertraining zonder poespas!

Aerobic-les voor gevorderden: Een gevarieerde les met choreografieën en spieroefeningen waarbij je een stapje verder gaat dan de basisvorm. Bedoeld voor iedereen die bekend is met de basispassen. We doen veel oefeningen om leniger te worden. Zo nu en dan komen er ook krachtoefeningen aan bod. De lessen sluiten we af met een cooling-down.

Niveaus

De les is bedoeld voor zowel startende als gevorderde sporters. Man en vrouw, voor alle leeftijden. Merkt de docent dat de groep een niveau hoger aankan? Dan leggen we de lat wat hoger. Zo blijven de lessen altijd uitdagend.

Waarom mee doen?

Aerobics is een leuke manier om aan je conditie te werken! En het is natuurlijk leuk om iets te ondernemen met een leuke groep mensen. Bovendien is het goed voor je lenigheid en kracht.

Over de docent

Greetje Sprado is aerobicsdocente bij Totally in Shape. In 1979 begon zij met de opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen, een 1e graads HBO-opleiding. ‘In 1983 ontving ik mijn diploma MO-P.’ Een baan in het gymnastiek onderwijs was destijds al moeilijk te bemachtigen, dus zocht ze naar een alternatief. Greetje is daarom aerobiclessen gaan geven. Zij heeft jarenlange ervaring, een enorme passie voor sport en bewegen en veel plezier bij het lesgeven.

Greetje kan bij animo ook de volgende lessen geven:

Body Shape: Een spierverstevigende training met nadruk op oefeningen voor buik, billen en benen. Geschikt voor alle niveaus.
HiLo: een gevarieerde les met choreografieën voor gevorderden.

Wanneer?

Maandag- en donderdagavond van 19.00-20.00uur

Meer informatie?

Voor meer informatie neem contact met ons op, of bel naar 050-8505999

Boksfun

Deze les is gebaseerd op kickboksen en karate. Daarbij voegen wij een pittig warming up aan toe. We beginnen hier ook mee. Afhankelijk van de groep zo’n 10-15 minuten. Dan de technieken en deze combineren we met uithoudingsvermogen en een hoop Fun. De les duurt ca 3 kwartier en is geschikt voor alle niveaus. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers

Wanneer?

Dinsdag

Boksfun 1 19:00u – 19:45u

Boksfun 2 20:00u – 20:45u

Zaterdag

Boksfun 1 10:00u – 10:45u

Boksfun 2 11:00u – 11:45u

Bootcamp

Een pittige kracht en conditie les. Voor iedereen die zichzelf wil uitdagen. We zijn vaak buiten, behalve wanneer de veiligheid in het geding is. We maken gebruik van lichaamseigen gewicht en diverse attributen, zoals:

Battle ropes, sledge hammer, kettlebell en grote en kleine rubberbanden.

Hoe ziet een bootcamp les er uit?

We beginnen altijd met een warming up om de spieren voor te bereiden op wat komen gaat. Afhankelijk van het niveau van de groep, beginnen we met (basis) oefeningen en werken toe naar complexere oefeningen. Sprints, push ups, squats, jumps zijn elementen die regelmatig in de les zitten.

Niveaus

De les is bedoeld voor zowel startende als gevorderde sporters. Mannen, vrouwen, vanaf 16 jaar. Merkt de docent dat de groep een niveau hoger aankan? Dan leggen we de lat wat hoger. Zo blijven de lessen altijd uitdagend.

Waarom mee doen?

Bootcamp is een leuke manier om aan je conditie te werken! En het is natuurlijk leuk om iets te ondernemen met een leuke groep mensen. Bovendien is het goed voor je kracht en uithoudingsvermogen.

Wanneer?

Dinsdag 17:15u – 18:00u

Vrijdag 10:00u – 10:45u

Meer informatie?

Voor meer informatie neem contact met ons op, of bel naar 050-8505999

Leefstijl Programma

Met het leefstijl programma van Totally in Shape krijg je voedings-, beweeg- en ontspanningsadvies, Mental Coaching en Stress Counseling. We beginnen met een uitgebreid intake gesprek, waarin onder meer doelstellingen naar voren komen. Dan kijken we wat nodig is om deze doelstellingen te realiseren en hoe lang. Tot slot bepalend we hoe we het gaan doen en hoeveel sessies het in beslag neemt. Voor meer informatie neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.