ervaren en
toegewijd

Personal training

personal training

Er zijn veel mooie definities en beschrijvingen van Personal Training. Iedereen heeft daarbij ook zijn eigen ideeën en invulling. Ieder mens is zeer verschillend in vele opzichten. Echter streven we allemaal gezondheid, geluk en liefde na. Totally in Shape helpt je hierbij op weg!

Het team van Totally in Shape is ervaren, doelgericht, professioneel en toegewijd. De aanpak van Stefan Alfons en zijn team bewijst dat personal training de meest effectieve manier is om snel en resultaatgericht je doelstellingen te halen.

Na een uitgebreide intakegesprek en de bijbehorende metingen, is er een goed beeld van wat nodig is om de doelstelling(en) te realiseren. In overleg met de klant, bepalen we de trainingsfrequentie en methode(s). Ook trainings- en voedingsschema’s kunnen op verzoek worden opgesteld. Deze worden later doorgesproken en toegepast in het traject.

De trainingssessies zijn voor iedereen op maat gemaakt. Grenzen worden opgezocht en om resultaat te bereiken, vaak overschreden.

 

wij maken gebruik van de volgende hulpmiddelen

  • Kettlebell
  • Bulgarian Bag
  • Ropes
  • Ringen
  • Trx
  • Boxing
  • Steps
  • Outdoor track

groepstraining

Wil je een groepstraining samen met collega’s, familie of vrienden? Vraag dan naar de mogelijkheden.

personal training voor bedrijven

Ook voor bedrijven is het mogelijk om specifieke doelstellingen te realiseren. Verpleegkundigen moeten bijvoorbeeld veel tillen. Zij kunnen speciale core trainingen volgen. Ook langdurige zieken door stress of rugklachten kunnen baat hebben bij de speciale trainingen van Totally in Shape.

lifestyle coaching

Herken je uitspraken als: Ik heb het erg druk, Waar moet ik de tijd vandaan halen, Het lukt me echt deze week niet op te sporten. Ik heb echt geen tijd om te koken. Ik ben altijd zo moe als ik thuis kom etc….Door de jaren heen zijn er heel veel klanten bij Totally in Shape geholpen met Lifestyle Coaching. Op al deze situaties zijn oplossingen te bedenken. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om je levensstijl ten goede te veranderen. 

Aankomende evenementen