Image Alt

Word samen fit en werk gezonder

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness bij Totally in Shape

Na een hele dag bikkelen op kantoor, vergaderingen, telefoontjes en e-mailtjes beantwoorden, is er niks lekkerder dan om deze drukte en frustraties eruit te sporten. Fitte collega’s zijn bovendien een stuk productiever, gezelliger en minder vaak ziek! Staan vitaliteitsmanagement of teambuilding op de agenda, maar is het er nog niet van gekomen? Klop dan nu aan bij Totally in Shape en maak hier werk van!

Lekker in beweging met de afdeling?

In onze sportschool hebben we voldoende ruimte om met een grote groep mensen tegelijk te komen sporten. We verdelen de groepen dan per 10 tot 15 man. Tot een man of 60 gaat dus prima passen! Kom kickboksen of bootcampen of volg een training body shape en word in razend tempo fit!

Belastingvoordeel

Omdat we zijn aangesloten bij BFNL (Bedrijfsfitness Nederland), is het mogelijk om te profiteren van belastingvoordeel als je via de organisatie een abonnement afsluit. Met dit abonnement kun je zowel individueel als in groepsverband bij ons komen sporten. Een vast moment afspreken om met een groepje te komen trainen? Geen probleem!

Sporten als bedrijfsuitje?

Even wat anders als bedrijfsuitje dan de standaard borrel? Combineer deze dan met wat actie! Volg een workshop bij Totally in Shape en drink na het sporten alsnog een welverdiende borrel.

Is bedrijfsfitness echt iets voor jouw organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs aan de P.C. Hooftlaan 48 voor een kop koffie!