Image Alt

Wij maken jouw trainingsplan leuk en jij wordt fit

Personal Training

Personal training bij Totally in Shape

Gezond eten, regelmatig sporten en ook nog een positieve mindset eropna houden; een gezonde leefstijl voelt voor veel mensen als topsport. En topsporters werken nooit alleen. De juiste balans vinden is al een uitdaging op zich, laat staan dit in je eentje volhouden met alle uitdagingen die je tegenkomt. Een feestje, een lange werkdag, of gewoon een off day; het leven. Zo gek is het dus nog niet om in teamverband aan je gezondheid te werken!

Personal training is de perfecte manier om je doelen te bereiken, zowel fysiek als mentaal. Samen met Totally in Shape trotseer jij je grootste uitdagingen!

Hoe gaat jouw samenwerking met Totally in Shape in zijn werk?

Na een uitgebreid intakegesprek en de bijbehorende metingen, hebben we een goed beeld van wat nodig is om je doelstelling(en) te realiseren. Samen bepalen we de trainingsfrequentie en methode(s). Afhankelijk van je doelstelling stellen we bovendien trainings- en voedingsschema’s op. Deze worden later doorgesproken en toegepast in het traject. De trainingssessies zijn voor jou op maat gemaakt. We zoeken je grenzen op en gaan daar altijd een tikkie overheen.

Wat mag je verwachten van een goede personal trainer?

Samen met jou bepalen we wat je doelstelling is, of juist waar je op dit moment tegenaan loopt. Dit kan zowel gaan om een fysieke of mentale uitdaging (meestal is het een combinatie van beide). We komen erachter wie je bent, wat voor persoon je bent, wat voor lijf je hebt. Samen maken we een plan waar je naartoe wilt werken en dit doel naderen we vervolgens samen, stap voor stap.

Hoe gaat dat dan, zo'n personal training?

Wanneer we door hebben gesproken wat je precies wilt,  hoe je het wilt bereiken en eventueel wanneer, kijken we naar het traject. Soms bereiken we in fases onze doelstelling en in andere situaties, kunnen we gelijk aan de slag.

Naast het werken met lichaamseigen gewicht, dumbbells en barbells, gebruiken we ook onderstaande attributen:

  • Kettlebell
  • Bulgarian Bag
  • Ropes
  • Ringen
  • Trx
  • Bokszak
  • Steps

De keuze hierin hangt af van de belastbaarheid van je lichaam, je vaardigheden en natuurlijk je voorkeur. We doen veel in overleg. Immers niet alleen het doel bereiken is belangrijk, maar ook de weg ernaar toe.

En wat is het eindresultaat?

Alles waar je aandacht aan besteedt, groeit. Zo ook jouw lijf en geest (in positieve zin). Met personal training zullen we niet alleen gas geven, maar helpen we je ook herinneren welke stappen je al hebt gezet en dat je soms even een pas op de plaats moet maken. We vinden een balans, zodat je je doelen bereikt, zonder dat je voor je gevoel een gevecht aan het voeren bent. Dit geeft je niet alleen een fit lijf en bakken met energie, maar ook rust.

Wanneer bereik je het punt dat je met een personal trainer in zee gaat?

Heb je alles geprobeerd om gezonder te worden, maar heb je je pogingen uit frustratie ook weer gestaakt? Dan gaat er iets in het proces fout. Misschien wil je te veel in 1 keer, ben je te streng voor jezelf of vraag je te veel van je lijf. Herken je je hierin? Dan wordt het tijd dat voor een afspraak met een personal trainer

Liever trainen in groepsverband?

Heb je collectief het doel om fitter en gezonder te worden, bijvoorbeeld met vrienden of familie? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een small group training. Ook voor bedrijven is het mogelijk om bij ons te komen trainen. Lees meer over bedrijfsfitness.

Wil jij met je gezondheid aan de slag?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, of kom eens langs aan de P.C. Hooftlaan 48 voor een kop koffie!