Image Alt

Korte, intensieve workouts voor maximaal effect

eGym

eGym apparaten bij Totally in Shape

Een fitnessapparaat dat je vertelt wat je moet doen, hoe je dit moet doen en wanneer je klaar bent? En ook nog prachtige resultaten zien?

Dat zou perfect zijn. Is dit überhaupt mogelijk?!

Jazeker, dat kan op de eGym apparaten bij Totally in Shape!

Maak gratis kennis met de volautomatische, superintelligente eGym apparaten bij Totally in Shape! Klik op de rode button voor een gratis proefles!

Waarom eGym bij Totally in Shape?

Veel mensen vinden het vervelend om zelfstandig in de gyms te trainen vanwege het gebrek aan kennis over de verschillende apparaten. Het is voor hen niet altijd duidelijk hoe zo’n apparaat werkt. Hoeveel herhalingen je moet doen, hoeveel gewicht er aan moet hangen en hoe snel de beweging uitgevoerd moet worden. En laten we eerlijk zijn, er is niet altijd begeleiding aanwezig.

Eerlijk gezegd houden wij ook meer van ‘vrije gewichten’ dan van trainingsapparaten. eGym apparaten hebben hier echter verandering in gebracht! We hebben dan ook maar liefst 8 volautomatische apparaten. Deze intelligente krachttoestellen zijn bijzonder innovatief en waardevol tijdens jouw personal trainingsessies; je kunt gewoon zelf aan de slag!

Hoe gaat eGym in zijn werk?

eGym is een zogenoemde volautomatische circuittraining, opgebouwd uit 8 programma’s. Dit houdt in dat deze in staat is een trainingsschema te creëren dat volledig aansluit op jouw lichaam en je doelstellingen. Het trainingsschema voer je vervolgens ook uit op het specifieke apparaat en weet je wanneer je klaar bent. Aan de hand van een speciaal ontwikkelde app, worden jouw persoonlijke prestaties en vorderingen bijgehouden. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Doe je dit 2x per week, dan maak je enorme sprongen in je progressie.

Het resultaat?

Omdat het schema wordt opgesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen, je gewicht en je maximale capaciteit, zijn resultaten (als je het schema volgt en daarnaast goed eet) gegarandeerd! Voorbeeld: mevrouw G.R. (63) viel binnen 3 weken 4 kg af! Meneer F.D. (52) viel in 2 weken zelfs 3 kg af. Nu zijn dit nog vrij abstracte voorbeelden, probeer het daarom zelf eens!

Het verhaal van Eddie

‘ Na jaren ongemotiveerd in een sportschool rond te hebben gelopen heb ik een paar jaar geleden besloten om er de brui aan te geven. Reden hiervoor was dat ik me stoorde aan allerlei kleinigheden en vragen die ik mezelf steeds stelde; Apparaten die bezet waren wanneer ik er aan toe was. Het steeds opnieuw instellen van de apparaten en doe ik dat wel goed? Welk trainingsgewicht had ik ook alweer? Hoe kan ik mijn schema beter opbouwen, zodat ik voortgang boek? Is hier iemand die mij helpt en adviseert?
 
Toch kwam er ruim een jaar geleden een moment dat ik het sporten mistte. Door een kennis die enthousiast vertelde over e-gym wist ik het; dit is iets voor mij en vervolgens heb ik een intakegesprek bij Totally in shape gepland.
 
Nu ruim een jaar later ga ik nog steeds consequent 3x per week naar Totally in shape. Het kost me geen enkele moeite om me op te laden om daadwerkelijk te gaan. Een volledige training (2 x een rondje van 8 apparaten) rond ik in 35 minuten af en geeft me een zeer voldaan gevoel. Wat meehelpt is dat je aan het begin van een training je verstand op ‘nul’ kunt zetten; het scherm op het apparaat geeft aan wát, hoe en hoe vaak je een oefening moet doen. Het wordt na een tijdje een routine om te gaan en om het rondje langs de apparaten te doen.
 
Na elke 6 trainingen doe ik een krachtmeting en zorgt het ‘slimme’ e-gym systeem er automatisch voor dat mijn schema wordt aangepast en ik gecontroleerd en zonder kans op blessures merkbare voortgang boek. Zelf doe ik het standaard schema maar voor elk doel (conditie, vetverbranding, etc) kun je een persoonlijk schema volgen. Via een app kun je eventueel resultaten en voortgang volgen maar dat gebruik ik niet, het ongecompliceerde vind ik juist zo fijn. 
 
Omdat je heel simpel een tijdslot van een uur kunt boeken(maximaal 4 personen) hoef je nooit op een apparaat te wachten en staan Rowin en Stefan altijd klaar voor vragen of advies. Kortom; had ik veel eerder moeten doen!’
 
Eddie
Wil je ook net als Eddie ervaren hoe het is om met eGym apparaten te werken?
Klik op de rode button voor een gratis proefles!

Benieuwd wat eGym voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs aan de P.C. Hooftlaan 48 voor een kop koffie of een gratis proeftraining!