Image Alt

Korte, intensieve workouts voor maximaal effect

E-Gym

E-Gym bij Totally in Shape

Een fitnessapparaat dat je vertelt wat je moet doen, hoe je dit moet doen en wanneer je klaar bent. En nog prachtige resultaten zien ook. Perfect! In de E-gym van Totally in Shape is dit mogelijk!

Waarom E-gym bij Totally in Shape?

Veel mensen mijden de gyms vanwege de onduidelijke apparaten en eerlijk, wij zijn zelf ook geen voorstander van trainingsapparaten. De E-gym apparaten hebben hier echter verandering in gebracht! We hebben dan ook maar liefst 8 volautomatische apparaten. Deze intelligente krachttoestellen zijn bijzonder innovatief en waardevol tijdens jouw personal trainingsessies; je kunt gewoon zelf aan de slag!

Hoe gaat deze E-gym in zijn werk?

E-gym is een zogenoemde volautomatische circuittraining, opgebouwd uit 8 programma’s. Dit houdt in dat deze in staat is een trainingsschema te creëren dat volledig aansluit op jouw lichaam en je doelstellingen. Het trainingsschema voer je vervolgens ook uit op het specifieke apparaat en weet je wanneer je klaar bent. Aan de hand van een speciaal ontwikkelde app, worden jouw persoonlijke prestaties en vorderingen bijgehouden. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Doe je dit 2x per week, dan maak je enorme sprongen in je progressie.

Het resultaat?

Omdat het schema wordt opgesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen, je gewicht en je maximale capaciteit, zijn resultaten (als je het schema volgt en daarnaast goed eet) gegarandeerd! Voorbeeld: mevrouw G.R. (63) viel binnen 3 weken 4 kg af! Meneer F.D. (52) viel in 2 weken zelfs 3 kg af. Nu zijn dit nog vrij abstracte voorbeelden, probeer het daarom zelf eens!

Benieuwd wat de E-gym voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs aan de P.C. Hooftlaan 48 voor een kop koffie of een gratis proeftraining!