Image Alt

Ontdek jouw sterke geest in totale balans

Mental coaching

Mental coaching bij Totally in Shape

Mensen willen groeien en zich ontplooien. Of je nu met je lichaam aan de slag wilt of mentaal, dan kan het helpen om een steuntje in de rug te krijgen. Mental coaching helpt daarbij; we leren je anders denken, eerlijk te zijn naar jezelf en we leren je je gezonde verstand te gebruiken.

Wat kun je verwachten van onze mental coaching?

We staan samen stil bij jouw doelstelling; wil je fysiek sterker worden, maar je twijfelt aan jezelf. Het lukt je maar niet om tijd te maken om te trainen. Je vindt andere zaken, andere mensen, jouw omgeving, belangrijker dan jezelf. Hierdoor doe je eerder dingen voor anderen dan voor jezelf. Mental coaching kan jou helpen anders te denken.

Wil je je mentale weerbaarheid vergroten. Wil je sterker in je schoenen staan, privé of zakelijk? Mentale trainingen helpen jou hierbij. We bespreken je huidige situatie en waar je tegenaan loopt, maar ook waar je over een bepaalde periode wilt staan en wat hiervoor nodig is. We houden je een spiegel voor en we leren je anders denken.

Na 5 tot 7 sessies, ben je al in staat jezelf te coachen. Je bent bewuster van belemmerende gedachten en we leren jou hoe je hiermee omgaat.

Het resultaat?

Je behaalt je doelen zonder je comfort volledig aan de kant te schuiven, samen gaan we voor een duurzame oplossing met lessen die je voor de rest van je leven kunt toepassen. Je bent in staat jezelf te coachen op een positieve manier.  Je kan weer focussen en je kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Kortom je bent weer regisseur van je eigen leven.

Hoe gaat mental coaching bij Totally in Shape in zijn werk?

Eerst doen we een uitgebreid intake gesprek. We analyseren wat er aan de hand is. We gaan op zoek naar balans. We kijken hoe we meer focus krijgen, en kijken naar prioriteiten.

Uiteindelijk komen we tot een bepaald doel. Is dit eenmaal bekend, dan gaan we kijken hoe we de stappen hiernaartoe kunnen realiseren. En ook belangrijk: hoe we dit in jouw dagelijks leven kunnen inpassen, daar zat tenslotte tot nu toe de uitdaging. Is deze route eenmaal uitgestippeld, dan is het een kwestie van Gewoon Doen.

De uitdaging van goede voeding

Voeding is ook zo’n dingetje. Je kunt de beste voornemens hebben, maar als je geacht wordt dit met alle dagelijkse zaken zoals lekkere koekjes bij de thee, zakelijke etentjes, feestjes, traktaties op je werk, vol te houden, dan is dit in veel gevallen nog best een zware dobber.

Mental coaching kan jou hierbij helpen. We leren je anders naar voeding te kijken. Je denkt meer in termen als “voeding is brandstof” en “ik heb niet meer nodig dan dat ik kan verbruiken”. Klik op de button voor een vrijblijvend gesprek.

Wil je aan de slag met jezelf en mentaal sterker en gelukkiger worden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan maken we een plan! Of kom eens bij ons langs aan de P.C. Hooftstraat 48 in Groningen voor een kop koffie!