Image Alt

Ontdek jouw sterke geest in totale balans

Mental coaching

Mental coaching bij Totally in Shape

Mensen willen groeien en zich ontplooien. Of je nu met je lichaam aan de slag wilt of mentaal, dan kan het helpen om een steuntje in de rug te krijgen. Mental coaching helpt daarbij; we leren je anders denken, eerlijk te zijn naar jezelf en we leren je je gezonde verstand te gebruiken.

Wat kun je verwachten van onze mental coaching?

We staan samen stil bij jouw doelstelling; wil je aan de slag met je lichaam, mentaal of weet je nog niet wat je precies wilt, maar zit je vast? Dan gaan we het hier samen over hebben. We bespreken je huidige situatie en waar je tegenaan loopt, maar ook waar je over een bepaalde periode wilt staan en wat hiervoor nodig is. Mental coaching bestaat niet alleen maar uit aanmoedigen, we houden je een spiegel voor en we leren je anders denken.

Het resultaat?

Je behaalt je doelen zonder je comfort volledig aan de kant te schuiven, samen gaan we voor een duurzame oplossing met lessen die je voor de rest van je leven kunt toepassen.

Hoe gaat mental coaching bij Totally in Shape in zijn werk?

Eerst doen we een uitgebreid intake gesprek. We analyseren wat er aan de hand is. Meestal zijn dit hele simpele eye-openers; mensen zoeken meer balans, ze willen meer focus krijgen, of stellen hun prioriteiten niet goed. Soms zijn er complexere zaken aan de hand, waar we dan ook meer de tijd voor nemen.

Uiteindelijk komen we tot een bepaald doel. Is dit eenmaal bekend, dan gaan we kijken hoe we de stappen hiernaartoe kunnen realiseren. En nog belangrijk: hoe we dit in jouw dagelijks leven kunnen inpassen, daar zat tenslotte tot nu toe de uitdaging. Is deze route eenmaal uitgestippeld, dan is het een kwestie van doen.

De uitdaging van goede voeding

Voeding is zo’n dingetje. Je kunt de beste voornemens hebben, maar als je geacht wordt dit met alle dagelijkse zaken (etentjes, feestjes, traktaties op je werk) vol te houden, dan is dit in veel gevallen nog best een zware dobber. Dit zijn precies van die dingen waar wij je in ondersteunen, zodat je het langer volhoudt dan twee weken.

Wil je aan de slag met jezelf, fysiek of mentaal?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan maken we een plan! Of kom eens bij ons langs aan de P.C. Hooftstraat 48 in Groningen voor een kop koffie!