EVEN VOORSTELLEN

OVER ONS

Ik ben Stefan Alfons. En ik ben Rowin Alfons. Samen runnen wij als vader en zoon en vooral als bevlogen personal trainers ons sport- & healthy lifestyle centrum; Totally in Shape. Het zijn van een  familiebedrijf geeft wellicht al aan dat wij met hart en ziel gaan voor onze passie. En dat is mensen helpen om hun doelen te realiseren op het gebied van personal training en lifestyle coaching. Onze trainingen worden gegeven met daarin onze kernwaarden als rode draad. Onze definitie van training is; het doelgericht verstoren van het lichaamsevenwicht, in een specifieke motorische vaardigheid of een specifiek energiesysteem, met als doel een positief resultaat in het gewenste systeem van een specifiek individu”.

Ook wij staan niet stil

Wijzelf en ons team van specialisten beschikken over ruime ervaring. Door het regelmatig volgen van trainingen en cursussen blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en passen deze toe als wij vinden dat ze goed zijn voor ons totale, actuele aanbod.

 

Onze missie en wellicht die van jou

Gezondheid, geluk en genieten is een keuze en voor iedereen bereikbaar. Wij streven ernaar dat ook jij dit gaat inzien zodat je bewust kiest voor gezondheid. Sommigen zeggen; ‘Gezondheid is niet alles.’ Wij zeggen; “Alles is NIETS zonder gezondheid.” Het is allemaal bewustwording. Wij staan voor jou klaar om samen die knop om te zetten en te gaan voor een beter en gezonder leven. Verleg jouw persoonlijke grenzen en verras ons en jezelf!

Totally in shape staat voor

  • Respectvol en resultaatgericht
  • Hoge mate van persoonlijke betrokkenheid
  • Open communicatie, Integer
  • Plezier bij het sporten
  • Professionele, gekwalificeerde en toegewijde personal trainers
  • Altijd op maat gemaakte programma’s
  • Niet opgeven totdat het doel is bereikt
  • Het verbeteren en verhogen van kracht, conditie, gezondheid en lifestyle
  • Synergie
  • Begeleiding van begin tot eind
'Totally in Shape is het huis voor een gezonde lifestyle in Groningen. Kenmerkend voor onze aanpak is het op maat gemaakte totaalpakket dat we onze klanten bieden. Wij bieden onder andere personal training, groepslessen, sportmassages, E-Gym, voedingsadviezen en mental coaching.
Stefan Alfons
-Eigenaar, Personal Coach-
‘Voor mij is het een heel natuurlijk proces geweest om samen met mijn vader te doen waar wij gelukkig van worden, namelijk mensen helpen hun doelen te realiseren! Het is mijn passie en die van mijn vader om onze gezonde leefstijl over te brengen aan onze leden.’
Rowin Alfons
-Personal Trainer-
Vormgeving en uitvoering door Elias Webdesign – Webhosting door MAG-Hosting – Copyright: Eliaswebdesign