Over ons

Totally in shape

Totally in Shape is al jaren een begrip op het gebied van personal training, groepslessen, voedingsadvies en mental coaching. Op laagdrempelige wijze worden klanten naar een gezonde leefstijl gebracht. Eigenaar Stefan Alfons is personal trainer, mental coach en specialist op het gebied van lifestyle coaching. Met een enthousiast team verzorgt hij zes dagen per week personal training sessies en groepslessen.

 

Totally in Shape is in 2008 opgericht. Sindsdien is er een groeiend aantal tevreden klanten geholpen op het gebied van personal training en lifestyle coaching. Op een voortvarende manier zorgt Totally in Shape voor het gewenste resultaat. Hierbij komen verschillende aspecten kijken. Fysiek, mentaal, lifestyle coaching en voedingsadvies. Totally in Shape biedt een totaalpakket aan, zodat jij snel en blijvend resultaat ziet. Totally in Shape draagt bij aan een totale verbetering van jouw gezondheid en welzijn.

 

Stefan Alfons, eigenaar van Totally in Shape, vertelt: ‘Totally in Shape is het huis voor een gezonde lifestyle in Groningen. Kenmerkend voor onze aanpak is het op maat gemaakte totaalpakket dat we onze klanten bieden. Wij bieden onder andere personal training, groepslessen, sportmassages, mental coaching en kookworkshops. Het aanbod is breed en toegespitst op de behoefte van de klant.’

Wie zijn onze klanten?

Het klantenbestand is divers. Stefan Alfons: ‘Doordat ons aanbod breed is, lopen er verschillende mensen bij ons rond. Studenten, huisvrouwen, vertegenwoordigers, directeuren, (top-) sporters etc. Mede hierdoor heeft Totally in Shape zich ontwikkeld tot zwaargewicht op het gebied van personal training. Ambtenaren, ondernemers, profboksers, verpleegkundigen, ik heb elk beroep wel langs zien komen. Ons personeel beschikt over ruime ervaring. Door het regelmatig volgen van trainingen en cursussen blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.’

 

Onze visie

Onze trainingen worden gegeven met onze kernwaarden als rode draad. Onze definitie van “training” is: “het doelgericht verstoren van het lichaamsevenwicht, in een specifieke motorische vaardigheid of een specifiek energiesysteem, met als doel een positief resultaat in het gewenste systeem van een specifiek individu”. Wat er op neerkomt dat een training bij Totally in Shape altijd intensief genoeg is zodat het lichaam geprikkeld wordt om sterker te worden of op een andere positieve manier te veranderen.

Onze kernwaarden

Totally in Shape staat voor:

  • Respectvol en resultaatgericht
  • Hoge mate van persoonlijke betrokkenheid
  • Open communicatie, Integer
  • Plezier bij het sporten
  • Professionele, gekwalificeerde en toegewijde personal trainers
  • Altijd op maat gemaakte programma’s
  • Niet opgeven totdat het doel is bereikt
  • Het verbeteren en verhogen van kracht, conditie, gezondheid en lifestyle
  • Synergie
  • Begeleiding van begin tot eind

Onze Missie

Gezondheid, geluk en genieten is een keuze en voor iedereen bereikbaar. Wij streven ernaar onze klanten dit te doen inzien zodat zij bewust kiezen voor gezondheid. Sommigen zullen zeggen ‘ Gezondheid is niet alles’ waarop wij zeggen “ Alles is NIETS zonder gezondheid”

Totally in Shape biedt het totaalpakket op gebied van een gezonde levensstijl aan. Mensen die bewust kiezen voor op maat gemaakte personal training, worden op een toegewijde, doelgerichte en professionele manier begeleid. Het totaalpakket houdt in: personal training, mental coaching, voedingsadvies en lifestyle coaching.

De personal trainers van Totally in Shape zijn oprecht enthousiast en energiek. Zij streven gepassioneerd naar concreet resultaat, zodat de doelstellingen binnen een bepaalde tijdsperiode zeker worden behaald. De personal trainers besteden veel aandacht aan jou als mens, waardoor je elke keer met plezier uitkijkt naar de volgende training!

Spreekt ons verhaal jou aan?

Ga voor een kennismakingsgesprek