Image Alt

Kerstborrel 23 december 2023

Kerstborrel 2023

We zijn alweer in de laatste weken van het jaar. Wat is er toch weer veel gebeurd. Leuke, vrolijke, verdrietige en fijne momenten wisselen elkaar af.

Rowin en Linda’s huis is afgekomen, Myrea heeft een nieuwe woning, onze verbouwing is ook afgerond. Myrea is dit jaar 25 jaar geworden, Rowin 30 en onze Ezequiel is alweer 1 jaar.

We zijn dankbaar voor alles wat ons is overkomen, waar we voor hebben gekozen, wat we nu hebben en wat ons is gegund en gegeven.

En daar ben jij natuurlijk ook onderdeel van. Als lid (supporter/donateur) en vriend van Totally in Shape willen wij jou laten weten dat we erg blij zijn met jou.

Daarom hopen we dat jij je ook aanmeldt via dit formulier, zodat we jou kunnen begroeten op deze kerstborrel. Je bent van harte welkom vanaf 17:00u. Maar let op, de lekkere warme maaltijd is om 18:00u.
We kunnen dan samen een drankje doen, genieten van een heerlijke warme maaltijd en samen met andere vrienden/leden gezellig samen zijn.

Mocht het niet lukken, dan willen wij jou en je dierbaren hele prettige kerstdagen wensen en een geweldige jaarwisseling.

 

Warme groet,
Stefan en Rowin Alfons