Image Alt

Voedingsprogramma met BenFit

Voedingsprogramma met BenFit

Totally in Shape Lifestyle Programma

Dit programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen, fitter of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een personal trainer die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw personal trainer helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Hoe werkt het programma?

Je krijgt een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere 3 pijlers van Totally in Shape, beweging, mentaal en leefstijl.

Voedingsapp van BenFit.

We worden ondersteund door de gebruikersvriendelijke voedingsapp. Hiermee bereik je gegarandeerd resultaat.

De eerste 3 maanden hebben we wekelijks contact voor de gang van zaken en daarna spreken we 1x per maand af.

Jouw investering voor een gezond en vitaal voedingspatroon.

De eerste 3 maanden investeer je € 40, – per maand. In die periode hebben we wekelijks contact. Daarna hebben we 1x per maand contact en dan is jouw investering € 25,- per maand.