Image Alt

Totally in Shape

Te zwaar, altijd moe en niet echt vooruit te branden. Zo zou ik mezelf omschrijven drie jaar geleden. Gelukkig ging de knop om en kwam ik bij Totally in Shape terecht. Begonnen met twee keer per week pt, een groepsles en een voedingsschema. En dat was best zwaar. Maar omdat je een afspraak met ze hebt heb je een stok achter de deur en bleef ik drie keer per week gaan (daar waar ik bij eerdere pogingen na een tijdje weer afhaakte).
Stefan zei destijds tegen mij: het plan werkt als je je aan het plan houdt. En zo was het. In vijf maanden was ik 15 kg lichter.

Inmiddels bijna drie jaar later ben ik nog steeds vier keer per week in de sportschool te vinden. Stefan en Rowin denken met je mee. Je stelt nieuwe doelen en ze helpen je bij het behalen daarvan. Ze zijn enthousiast en brengen dat op je over evenals de kennis over voeding en sporten. Een hele fijne sportschool die anders is dan een reguliere sportschool. Het is persoonlijk en gezellig. Na de groepslessen drink je een kopje thee met elkaar en kun je even bijpraten. Ik heb er veel leuke nieuwe mensen leren kennen en dat maakt ook dat het geen opgave is om vier keer per week te gaan. Sterker nog, meestal heb ik er heel veel zin in! Wie had dat gedacht drie jaar geleden. Inmiddels ben ik blij met mezelf en heb ik meer energie dan ooit! En daar heeft Totally in Shape een grote bijdrage aan geleverd.

Berdien Evenhuis