Image Alt

Totally in Shape

Aldert Boer:

Vorig jaar juli ben ik begonnen bij Totally in Shape. Ik was te zwaar en niet fit. Graag wilde ik 15 kg afvallen. Hiervoor had ik zelf allerlei pogingen ondernomen, maar heb dan toch te weinig discipline om het alleen te kunnen doen.

Eén keer per week heb ik personal training(PT) en daarnaast één groepsles. Ik sport onder persoonlijke begeleiding van Rowin Alfons. Hij zorgt er met zijn enthousiasme voor dat je net even dat beetje meer doet en kom je elke weer een stapje verder. Vóór de PT is het weegmoment, je bespreekt dan onder andere wat je met je voeding hebt gedaan en waar je eventueel nog op bij kunt sturen, wat je moeilijke momenten zijn geweest en hoe je daarmee om kunt gaan. Naast de PT doe ik 1 x per week de groepsles bootcamp. Ook hier wordt je fysiek uitgedaagd, wel altijd op je eigen niveau. Samen trainen stimuleert en is daarnaast ook gezellig.

Een half jaar verder ben ik nu en heb mijn streefgewicht bijna bereikt. Daarnaast voel ik me superfit en is mijn lijf strakker geworden.

Ben jezelf gemotiveerd maar heb je toch de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ nodig dan ben je bij Totally in Shape aan het goede adres. Met het optimisme en positiviteit die Stefan en Rowin aan de dag leggen kun je het zeker tot een succes maken.