Image Alt

Totally in Shape

Margret:

In december 2017 zag ik een advertentie van Totally in Shape staan op face-book die me aansprak. ‘k Dacht reageer maar even, maar nooit gedacht dat ik een week later op een vrijdagavond bij Stefan om de tafel zou zitten en een paar uur later met een contract van een half jaar eerst weer weg zou gaan. Thuis snapten ze er niks van waar ik zo lang bleef maar had zo gezellig met Stefan zitten kletsen. Had in het begin nooit gedacht dat ik het vol zou houden maar Stefan zei gelijk vanaf het begin af aan “jij kan dat” en vergeet nooit zijn woorden toen ik aangaf dat ik het best prijzig vond: “wat is geluk en je goed voelen je waard” ?

Dacht in de eerste instantie een paar maanden, maar inmiddels zijn die paar maanden 24 maanden geworden en nog geen moment spijt gehad ondanks soms de spierpijn.

Ben begin januari 2018 begonnen met personal en bootcamp training en zei in de eerste instantie maar een half uur personal training???  Niet in de gaten hoe heftig dat kan zijn maar na die tijd zo zelfvoldaan gevoel.

Voor de zomer wou ik 13 kilo afgevallen zijn me sterker en zelfbewuster voelen  en fitter zijn. Samen met trainen en een voedingsschema na 4 maanden me doel al bereikt qua gewicht wat misschien achteraf iets te was, nu inmiddels 3 a 4 kilo zwaarder en geen strikt voedingsschema meer maar prima zo.

Dacht in het begin red ik vast niet maar begon het steeds leuker te vinden en de kick dat het je lukt en fitter en slanker te zijn is gewoon zo super.

Bootcamp heb ik in al die tijd slechts 1x moeten afzeggen en personal training wel wat vaker omdat ik ook tenniscompetitie speel. Inmiddels train ik elke week nog 1x bootcamp af en toe boksen en verder E Gym ernaast wat voor mij ideaal is omdat je zelf je tijden kan bepalen. 

Ga met veel plezier heen en ik ben er sterker door geworden zowel geestelijk als lichamelijk. Weet zeker dat ik veel problemen niet had aangekund als ik niet zo had gesport. 

Ben ook nog lang niet van plan te stoppen. Ik blijf Rowin en Stefan nog wel even plagen met mijn aanwezigheid op de sportschool. Hebben ze uiteindelijk aan zichzelf te danken door hun altijd vriendelijk (altijd een lach op hun gezicht zo mooi) en gastvrije welkom. 

Dank jullie wel en ook alle andere mensen in de sportschool altijd gezellig en leuk.