Image Alt

Totally in Shape

Zaterdag 14 maart

Hou jij ook zo van muziek? Misschien bespeel je zelf een instrument, of zing je in een band? Aanstaande zaterdag 14 maart vanaf 20:30u, hosten wij onze derde Jamsessie genaamd ‘Vibes’. Muziek brengt mensen samen en met deze sessies willen we goede vibes de wereld insturen! Muziek maken met elkaar, gezelligheid, drankjes en uit volle borst meezingen met de nummers die voorbijkomen.

‘Vibes’ is een avond vol muziek. Een avond waar je in verschillende sessies met elkaar muziek kunt maken, oftewel: Jammen. Een jamsessie is een sessie waarin iedereen die zou willen spelen, het podium krijgt om anderen versteld te doen staan van zijn/haar talenten. Ben je een gitarist maar wil je ook wel eens op de bas spelen; Ga je gang! Zing je graag onder de douche maar wil je ook eens op een podium staan? Grijp je kans! Geef aan bij de organisatie (Stefan, Linda of Rowin Alfons) dat je zou willen spelen. Afhankelijk van het verloop van de avond en de aanmeldingen, word je ingedeeld. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen aan de beurt komt.

Wij zorgen ervoor dat de instrumenten klaar staan en de microfoons aan. Er staat en basis backline klaar: drumstel, stage piano, elektrische gitaar, bas gitaar, percussie en 3 zangmicrofoons. Je mag natuurlijk ook je eigen instrument meenemen.

Het maakt bij ‘Vibes’ niet uit of je een ervaren podiumbeest bent of nog nooit voor een groep mensen gezongen of gespeeld hebt. Deze sessie is juist bedoeld voor de mensen die een gezellige avond willen hebben en daarbij gezamenlijk met anderen muziek willen maken. Het niveau is niet belangrijk.

Wil je erbij zijn en de Vibes voelen? Je bent vanaf 20:30u welkom aan de P.C. Hooftlaan 48, 9721 JM Groningen.